Tornen a retallar l'horari nocturn a l'estació de l'Aldea i l'Euromed no s'hi aturarà

Una altra retallada en l'horari nocturn de l'estació de l'Aldea, just en la mateixa setmana en què el Ministeri de Foment ha tornat a negar la possibilitat que els trens Euromed s'aturen a l'estació central de les Terres de l'Ebre. Així, els viatgers que utilitzen l'estació de l'Aldea s'han trobat aquesta setmana una altra retallada en l'horari de tancament de l'estació, fixat ara a les 21.30 hores, després que, l'octubre passat, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) decidís tancar l'estació a les nits, entre les 21.50 hores i les 06.10 hores del matí. Fins ara, els usuaris de quatre trens, amb destinació a Vinaròs (22.07 hores), Barcelona (22.19 hores) i Tortosa (22.21 i 23.06 hores) es trobaven l'estació a les fosques, sense megafonia, amb la porta principal tancada i amb un accés alternatiu situat en un dels laterals de l'estació. Així, el nou horari de tancament afecta com a mínim dos trens més, un dels quals és el regional exprés, que arriba a l'Aldea a les 21.42 hores procedent de Barcelona, amb destinació a Tortosa i Vinaròs. Adif també ha retallat recentment l'horari nocturn de l'estació tortosina, de manera que els viatgers del regional procedent de Barcelona de les 23.16 hores també arriben a Tortosa amb l'estació ja tancada i a les fosques.

El nou greuge per part d'Adif arriba, a més, just després d'una pregunta del senador ampostí Joan Maria Roig (CiU) sobre la possible aturada de l'Euromed a l'Aldea, i que Foment va negar tot argumentant que l'oferta comercial de Renfe ja és suficient per cobrir les necessitats de transport de Catalunya i el País Valencià. Roig va criticar Foment perquè «no té sensibilitat cap a les Terres de l'Ebre», ja que l'aturada dels Euromed afavoriria el reequilibri territorial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
nacional

El govern crearà un grup d’experts per transformar el sector públic i reduir la burocràcia

barcelona
SOCIETAT

Barcelona destina 24 milions a captar habitatges privats per a famílies en emergència habitacional

Barcelona

El Science Needs You! abordarà els problemes i reptes de l’alimentació

FIGUERES
Societat

Les reclamacions del sector dels pisos turístics s’enfilen fins als 1.000 milions, segons Apartur

Barcelona

Més de 300 centres gironins participen en el programa ‘Sigues tu’ de Dipsalut

GIRONA
Salut

Comença la campanya de vacunació contra la bronquiolitis en nadons

barcelona

L’Ajuntament impulsa un projecte de promoció del cicloturisme

BANYOLES

Recullen 128,5 quilos de residus en una jornada de neteja de platges

PALAFRUGELL

L’Ajuntament i la UdG organitzen una activitat d’acollida als nous alumnes

GIRONA