Serveis

Pineda ja té qui li construirà el primer tanatori

L'empresa Cabré i Junqueras obté l'explotació del servei per 50 anys

L'empresa Cabré i Junqueras, un referent en serveis funeraris a la comarca del Maresme, ha estat la guanyadora del concurs per a la construcció i explotació del futur tanatori de Pineda de Mar, que s'ha d'aixecar al costat de l'actual cementiri. El regidor d'Urbanisme, Jordi Masnou (PSC), explica que es tracta d'una adjudicació del dret de superfície per desenvolupar el servei durant un període de 50 anys. L'empresa va presentar una proposta que, a banda d'adequar-se a la petició feta des del consistori, hi afegia un seguit de millores que van acabar de decidir la mesa de contractació. En concret, segons especifica Masnou, Cabré i Junqueras es compromet a construir un pàrquing subterrani de 40 places i a ampliar la capacitat actual del cementiri amb 400 nínxols i 500 columbaris. També té previst enjardinar i condicionar la plaça del davant.

Es dóna el cas que Cabré i Junqueras va interposar al seu moment un contenciós contra l'Ajuntament, que va acabar perdent, perquè no li va deixar construir un tanatori privat al costat de la carretera N-II i a tocar dels Mossos d'Esquadra. Des del consistori confien que ara s'arribi a un acord amb la firma de serveis funeraris per resoldre definitivament el litigi judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia