Serveis

Pas endavant per obrir la nova presó de Tarragona

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ja ha enllestit el projecte per a la depuradora que ha de donar servei a la futura presó de Mas d'Enric, al terme municipal del Catllar, que està previst que obri aquest any en substitució del centre penitenciari que hi ha actualment al centre de Tarragona. Dijous l'ACA va posar a informació pública el projecte, al qual es podran presentar al·legacions durant un període de quinze dies. Els càlculs de la Generalitat són que les obres de la depuradora, que tindrà un cost de 7,3 milions d'euros, puguin començar durant aquest any.

Per tant, l'equipament serà difícil que estigui enllestit a la data prevista de posada en funcionament de la nova presó de Mas d'Enric, el mes de novembre, un escenari que de fet tant la Generalitat com l'Ajuntament del Catllar ja preveien en l'acord assolit l'any passat per desencallar el projecte i que obligaria a posar en marxa una solució provisional per a la presó mentre no acaben els treballs.

La nova depuradora, de fet, és una de les condicions que el Catllar va posar a la instal·lació del centre penitenciari al seu terme municipal i, a banda de donar servei a la presó, també ho farà a diverses urbanitzacions de la població. L'Ajuntament també va acceptar un projecte més reduït de depuradora, que inicialment havia de costar dotze milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.