L'escola Sant Pasqual de Torrent celebra la Pau i la Solidaritat de manera especial

Més de mil persones entre alumnat, famílies i professorat han celebrat el Dia de la Pau a l'escola pública Sant Pasqual d'aquesta localitat de l'Horta.

Si bé aquesta mena d'actes han estat repetits a diversos centres educatius de Torrent, el de l'escola pública Sant Pasqual ha tingut una especial rellevància degut al rerefons solidari que contenia.

L'acte ha tingut tres parts. En primer lloc s'han lliurat els donatius que han fet les famílies per a la campanya «Un Euro, llavor de solidaritat: ajuda mèdica al poble d'Haití» promoguda per Escola Valenciana amb col·laboració amb Metges sense Fronteres.

A continuació s'han llegit cinc poemes, un per cicle i altre l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes, per posar en paraules els desitjos de pau.

Després, el cantautor torrentí Pau Alabajos junt amb Laura Navarro, el cor de l'escola i tot l'alumnat han interpretat El Cant dels Ocells i Al Vent. Finalitzà l'acte enlairant uns coloms i globus.

El Centre d'Adults fa un euro per Haití

E.C

El Centre de Formació de Persones Adultes de Torrent, amb motiu del terratrèmol patit per Haití, ha tancat durant aquesta setmana, la campanya promoguda a favor d'aquest país caribeny, consistent a deixar a una vidriola, un euro per cada alumne. A la quantitat recollida de manera voluntària, l'associació d'alumnes li farà la rèplica i tot plegat es lliurarà al compte corrent de Creu Roja perquè siga aplicat allà on convinga, per tal de millorar la situació d'aquella població que, encara ara pateixen rèpliques sísmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.