Vicenç Fajardo liderarà Cuina de l’Empordanet
El xef del restaurant La Plaça de Madremanya relleva Toni Izquierdo com a president del col·lectiu
El cuiner gironí Vicenç Fajardo ha agafat les regnes del col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet i hi relleva Toni Izquierdo, que n’havia estat el president durant els darrers sis anys. Fajardo, que enguany farà 40 anys, és un dels xefs amb més projecció de les comarques gironines i, després d’estudiar hostaleria i fer estades en diversos establiments amb estrella Michelin, actualment regenta el restaurant La Plaça de Madremanya, que compagina amb la direcció de Saó Càtering.
La Cuina de l’Empordanet aplega 20 professionals de la cuina i de la restauració i fa molts anys que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels productes de proximitat i de temporada. El nou vicepresident de la junta és Joan Carles Sànchez (Es Portal), Quim Casellas (Casamar) continuarà exercint de secretari i Albert Sastregener (Bo.TiC), de tresorer. Els cinc vocals seran Enric Herce (Aurum), Jordi Sabadí (El Roser 2), Iolanda Bustos (La Calèndula), Miquel Garcia (Terramar) i Kim Farrarons (Llevant).