CAPAFONTS (Baix Camp)

Festa del «Mandongo»

Esmorzar de matança

Quan cada casa del poble encara feia la matança del porc, era costum convidar els amics i la família que els havien ajudat, a esmorzar amb mandongo. Aquest plat s'elabora amb carn magra, cansalada i menuts del porc fregits, acompanyats de fesols passats pel mateix oli.

El tiquet de degustació inclou l'àpat, un plat de ceràmica de record, vi, postres i cafè. L'Associació de Dones Verge de Barrulles, que organitza la festa en col·laboració amb l'Ajuntament, espera superar les 500 racions que es van repartir l'edició passada.

Gastronomia local
L'objectiu de la festa és recuperar i donar valor a la gastronomia tradicional i reforçar la identitat d'aquest petit poble situat al bell mig de les muntanyes de Prades. Els visitants podran tastar altres productes locals com ara la mel, les orelletes o els fruits secs que es vendran a la parada que atendran les dones de l'entitat.
14 de febrer. A partir de les 10 del matí. Degustació: 8 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Es disparen les denúncies per discriminació a Barcelona

Barcelona
xarxes socials

Instagram crea un nou “compte adolescent” amb control parental

barcelona
Societat

Mor Jaume Ribas, un dels últims faroners d’Eivissa i Formentera

Ryanair manté nou rutes hivernals a Girona però amb un 33% més de vols

GIRONA

El Ripollès instal·larà càmeres als accessos de la comarca

ripoll
europa

La CE demana prohibir en espais a l’aire lliure tabac i cigarretes electròniques

barcelona
salut

Es redueixen un 15% els treballadors que van amb cotxe a l'Hospital d'Olot

olot
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita