L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Els xefs Carme Ruscalleda i Oriol Llavina obren la Setmana de la Cuina al MVR

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí va encetar ahir la Setmana de la Cuina amb la taula rodona La cuina ahir i avui, en la qual va participar la reconeguda cuinera amb cinc estrelles Michelin, Carme Ruscalleda –propietària del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar, i el Sant Pau de Tòquio– i el xef Oriol Llavina, propietari dels restaurants El Cigró d'Or, de Gelida, i Mercat de Vilafranca del Penedès. En l'acte, que va aplegar un nombrós públic, va intervenir el director de la revista Descobrir Cuina, Josep Sucarrats, i la dietista i farmacèutica Ana Sánchez, com a moderadora. Les activitats previstes es duran a terme del 8 al 14 de febrer, la majoria, a través de les xarxes socials del museu, que ha creat un bloc (mvrsetmanacuina.tumblr.com) perquè els internautes facin preguntes als ponents, puguin participar en un racó literari i també en un concurs de receptes.



Roses dedicarà uns 3,5 milions del romanent a infraestructures i compra d’habitatge social

ROSES
Societat

Identifiquen sis pilots de drons per sobrevolar la zona restringida de la Copa Amèrica

Barcelona

Terrassa obté 300.000 euros de l’ACA per renovar la xarxa d’aigua i reduir fuites

Terrassa
salut

Bellvitge fa ús de la IA per tractar l’esclerosi múltiple

Barcelona
medi ambient

Posen càmeres i gravadores a quatre espais naturals per avaluar l’impacte dels visitants

Riudarenes
societat

Troben el cadàver d’un dels joves desapareguts al Nepal

barcelona
Olot

Més recorregut i punts de tast en el Vermut Cantat de l’Aoapix

Olot
patrimoni

Un projecte internacional pren de referent històric el conjunt de l’Espluga de Cuberes

Baix Pallars

Elaboren un projecte educatiu sobre autoestima i pressió estètica per a les escoles

LA BISBAL D’EMPORDÀ