Societat

Primera edició de la Favatada a Valls

La fava serà protagonista gastronòmica de l’abril vallenc. La regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls impulsen la primera jornada gastronòmica dedicada a les faves per posar en relleu la cuina d’aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes al seu voltant. El punt àlgid d’aquest abril de faves arriba demà dissabte amb la primera edició de la Favatada popular, una celebració en què és previst servir més de 800 plats de faves a la catalana a un preu de 2€. La festa començarà a les 11h amb música, inflables, animació infantil i els gegantons infantils el Lladrefaves i la gegantona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]