vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cicle ‘Notes al Parc’ tanca la 8a edició amb prop de 3.300 espectadors

gIRONA
SOCIETAT

Montblanc i la Patum, finalistes dels Premis Història National Geographic

Montblanc
societat

L’Acústica comptarà amb un dispositiu de seguretat i neteja format per 190 efectius

figueres
SUCCESSOS

Rubí reafirma la condemna contra el doble crim masclista al Vallès Occidental

Rubí
SOCIETAT

La Generalitat confirma la sanció de 10.000 euros a Sílvia Orriols per un discurs xenòfob

Barcelona

Prohibeixen aparcar a l’entorn d’una gran superfície de Montigalà per evitar el transport il·legal

Badalona

La Policia Local denuncia una vintena de conductors per infraccions al volant

CASTELLÓ D’EMPÚRIES
Portugal

Un sisme de magnitud 5,3 amb epicentre al mar sacseja la zona de Lisboa

Barcelona
societat

La festa de l’Aquelarre de Cervera escalfa motors

Cervera