vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.