Salut

turisme

serveis

Cunit tindrà un pàrquing legal d'autocaravanes

Ocuparà una superfície de 1.535 metres quadrats i tindrà tots els serveis

L'Ajuntament de Cunit busca una empresa que vulgui construir al municipi un aparcament d'autocaravanes en una illa delimitada pels carrers Horts, Onofre Llopis i Enric Granados que ocupa una extensió de 1.535 metres quadrats. El consistori ja ha obert el concurs públic perquè es puguin presentar ofertes per fer realitat aquest projecte, amb un pressupost de 28.264 euros. A canvi d'aquesta inversió, la constructora tindrà un contracte de deu anys per explotar l'activitat com a empresa concessionària.

Aquest serà el primer aparcament d'autocaravanes legalitzat que hi haurà al litoral del Baix Penedès, i es fa amb la finalitat d'ordenar l'actual situació, ja que les autocaravanes aparquen en solars propers a la platja, un fet que ha provocat reiterades queixes dels veïns i banyistes. En aquests solars, els caravanistes no disposen de cap servei. En canvi, al nou aparcament legalitzat els usuaris tindran accés a llum i aigua, i també a altres serveis que hauran de contractar a l'empresa concessionària.

Un turisme a l'alça

El turisme d'autocaravana ha registrat els darrers anys un fort creixement a tot el Baix Penedès marítim i, especialment, a Cunit. Per això, l'Ajuntament ja feia mesos que treballava en la recerca d'una solució que permeti ordenar aquest sector. Segons el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, “la creixent demanda exigia una solució urgent i adaptada a les necessitats d'aquests turistes que vénen al municipi”. Segons Casañas, el litoral entre Barcelona i Tarragona no disposa ara per ara de cap zona delimitada i legalitzada com a aparcament d'autocaravanes, fet que, segons el regidor, pot servir de reclam per a molts turistes que es desplacen amb aquest tipus de vehicles.

Llest l'estiu que ve

L'empresa que surti escollida en el concurs per fer les obres i gestionar durant com a mínim deu anys el nou pàrquing d'autocaravanes tindrà pocs mesos per fer les obres necessàries al solar designat. L'Ajuntament té la intenció que el nou aparcament estigui en ple funcionament abans de l'estiu que ve, segons ha assenyalat el regidor de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Una veïna del Raval nega que la manifestació contra Vox fos “violenta”

Barcelona
societat

La Policia Local detecta una cinquantena d’infraccions a comerços

salt
SOCIETAT

Baqueira promou un programa de lloguer d’habitatges per als seus treballadors

Baqueira
societat

Impulsen un projecte per donar accés a l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda

palamós
JUDICIAL

Els metges veuen probable que la hipoglucèmia greu de Mainat fos per insulina

Barcelona
JUDICIAL

Llibertat per als dos detinguts acusats de fer violentes desocupacions extrajudicials

Tarragona
serveis

Un bus gratuït connectarà l’aparcament amb el centre pel Concurs de Focs

blanes

L’antiga UNED serà refugi climàtic per a persones sense sostre

girona
societat

S’inicien les obres per implantar un nou carril bici al carrer Nou

figueres