Salut

sanitat

solidaritat

Sant Adrià facilitarà l'accés a la medicació a veïns sense recursos

l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l'ONG Banc Farmacèutic han signat un conveni de col·laboració que permetrà el desenvolupament del Fons Social de Medicaments, una iniciativa que dóna resposta a persones que per la seva situació econòmica no poden assumir el cost dels tractaments de farmàcia que els han receptat.

El projecte, que ja funciona a Barcelona des de l'any passat, estableix un circuit de col·laboració entre els treballadors socials dels centres d'atenció primària, que seleccionen els beneficiaris i en fan un seguiment, i les farmàcies participants, que dispensen la medicació sense cap cost. A final de cada mes, Banc Farmacèutic fa l'abonament de les aportacions dels medicaments dispensats per les farmàcies als beneficiaris del Fons Social de Medicaments. D'aquesta manera, es vol donar resposta als veïns de Sant Adrià en situació de vulnerabilitat. Durant el primer semestre d'aquest any, els Serveis Socials municipals han gestionat més d'un miler d'ajuts a la població en risc d'exclusió social per cobrir necessitats bàsiques d'alimentació, higiene i habitatge, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia