Salut

Amposta estrena la residència d'avis

El govern local té sis mesos per construir la cuina al nou equipament

Amposta ha estrenat, finalment, la nova residència d'avis. Amb l'ajuda de Creu Roja i els familiars, el personal i els usuaris van culminar ahir al matí el trasllat –sense incidències– d'un equipament, al centre de la vila, a l'altre, en un dels principals accessos.

“Crec que tanquem una etapa: el canvi és molt positiu però també ha estat fruit de discrepàncies polítiques”, va valorar l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. L'espai va ser inaugurat fa 18 mesos, just abans de les eleccions municipals, que van representar un canvi d'alcaldia de CiU a Esquerra.

El nou espai, on també hi ha places de centre de dia i d'usuaris amb malalties neurodegeneratives, té més metres quadrats i prestacions. I, a les 77 places de residència, s'aniran afegint també les pròximes setmanes les 78 noves places públiques que subvencionarà la Generalitat. Gràcies, precisament, a aquestes noves places, la gestió no s'externalitzarà.

El servei de cuina, però, es continuarà portant, de moment, de l'antiga residència. “Tenim sis mesos per construir la cuina aquí, al nou equipament”, recorda Tomàs.

En aquesta línia, l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta ha ofert “a cost zero” a la Generalitat l'antiga residència per fer-hi, i així unificar, les delegacions territorials amb seu a Amposta: Benestar Social, una part d'Agricultura i Pesca i Medi Ambient –ara Territori i Sostenibilitat–. “Volem que Amposta continuï tenint les seus actuals i, així, tancar el debat després de l'acord sobre la descentralització dels serveis”, va dir Tomàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia