Salut

Salut

Cita mèdica per SMS a l’hospital d’Olot

És un dels nous serveis que activarà aquest any el centre sanitari olotí

L’hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa citarà o farà un recordatori per missatge de text de mòbil als pacients de consultes externes, dels serveis de proves diagnòstiques o intervencions quirúrgiques. Aquesta iniciativa es posarà en marxa aquest mateix any.

És una de les previsions de futur que el centre ha fet públiques juntament amb les estadístiques del funcionament de l’equipament.

A més, l’hospital activarà els TAC als ambulatoris d’Olot i Besalú, fruit d’un conveni amb l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, que permetrà als usuaris d’aquests dos centres d’atenció primària no haver-se de desplaçar a Girona. A part, el centre posarà en marxa un programa d’atenció a la cronicitat o d’estimulació neuropsicològica obrint un servei d’hospital de dia rehabilitador. És un programa de tractament i d’atenció integral a la gent gran mitjançant l’estimulació cognitiva i funcional per dotar-los de més autonomia. Aquest programa, que ara està en fase de prova pilot, s’iniciarà a mitjan 2018 amb grups d’entre cinc o sis persones amb diferents afectacions –danys cerebrals, demència o deteriorament cognitiu lleu.

L’hospital d’Olot ha atès durant el 2017 un total de 83.316 consultes externes i 35.321 urgències, un increment del 2,6% i 5%, respectivament i respecte a l’any anterior. També ha dut a terme 541 sessions d’hospital de dia oncològic, 2,473 TAC, 400 parts, 1.522 intervencions de cirurgia sense ingrés i 2.452 de cirurgia menor ambulatòria, entre altres serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.