EU reclama una altra ubicació per al futur hospital comarcal d'Ontinyent

L'emplaçament previst està al costat de la depuradora d'aigües residuals Ontinyent-Agullent

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, ha reclamat al Consell que busque una solució alternativa a la ubicació del futur hospital comarcal d'Ontinyent perquè la seua proximitat a la depuradora d'aigües residuals Ontinyent-Agullent «és motiu més que suficient per a replantejar-se la ubicació del centre sanitari, el qual, si es queda en aquest terreny, podria veure's afectat per les olors i els sorolls de la depuradora».

Segons el conseller de Sanitat, Manuel Cervera, el seu departament ha sol·licitat informació a organismes competents en matèria mediambiental i hidrogràfica, arran de la qual ha suggerit a l'Ajuntament actuacions per reduir l'olor i els sorolls, com, per exemple, el canvi del tipus de tractament de la depuradora o el cobriment de les basses. Esquerra Unida, però, creu que aquestes mesures no són suficients. «S'han de tindre en compte totes les possibilitats i estudiar un lloc alternatiu per ubicar l'hospital i estalviar-se problemes futurs», ha remarcat Albiol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.