Salut

Tauletes per comunicar-se amb familiars

Els hospitals de Figueres i Blanes faciliten dispositius als pacients

La situació d’aïllament a la qual estan exposades les persones ingressades degut a la restricció de visites als centres hospitalaris ha portat els establiments a incorporar dispositius digitals. A Figueres, els pacients de l’hospital i el centre sociosanitari Bernat Jaume i que es troben en situació d’aïllament –siguin o no malalts de coronavirus– tenen des d’aquesta setmana la possibilitat de contactar per videoconferència amb els familiars a través d’una tauleta. Sis dispositius són posats a disposició dels usuaris en una mesura pensada sobretot per a la gent més gran i que no disposa de telèfon mòbil.

Al sud de la demarcació, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), també ha posat en marxa aquest cap de setmana les tauletes als centres hospitalaris de la CSMS perquè els pacients aïllats per la Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes puguin connectar-se amb les seves famílies i amics. En aquest cas s’han repartit un total de tretze aparells entre els centres hospitalaris de Blanes i Calella i els tres sociosanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.