Salut

Campanya d’extraccions en residències

A partir d’avui es faran 600 proves cada dia a residents i professionals

A partir d’avui es faran 600 extraccions de mostres diàries als centres residencials, tant a residents com a professionals, de la regió sanitària de Girona per fer tests de determinació de presència de Covid-19. Les extraccions s’inclouen en el programa Orfeu, que ha impulsat Salut i que s’allargarà durant 5 setmanes. Fins ara es feien entre 200 i 300 extraccions diàries als residents. Quan s’acabi, s’hauran fet proves de determinació de Covid-19 a totes les residències de la regió sanitària de Girona.

D’altra banda, l’activitat presencial de consultes externes i gabinets a l’hospital Josep Trueta va començar ahir a recuperar-se de manera progressiva. Així mateix, com a mesura per evitar aglomeracions a les sales d’espera i poder mantenir les distàncies de seguretat, el centre demana als pacients que arribin a l’hora que els han citat, no abans, per tal d’estar al mínim temps possible esperant, que no hi vagin acompanyats i que portin una mascareta quirúrgica.

També l’hospital de Figueres va anunciar ahir que a partir del dilluns 11 de maig anirà recuperant l’activitat assistencial del servei de consultes externes en les especialitats que han quedat completament aturades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.