Salut

El govern valencià avança el toc de queda i el tancament de bars i restaurants

La Generalitat confinarà 26 municipis durant 14 dies i el tancament perimetral es manté almenys fins al 31 de gener

Ximo Puig justifica les mesures per donar una resposta contundent a la situació “greu”

El toc de queda al País Valencià s’avançarà a les deu de la nit a partir del proper dijous i els bars i restaurants hauran de tancar a les cinc de la tarda.

Aquestes són dues de les noves restriccions per contenir la pandèmia de Covid-19 anunciades aquest dimarts pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

Les mesures, que entraran en vigor dijous i es mantindran almenys fins al 31 de gener, inclouen també la limitació a quatre persones del màxim de comensals que poden ocupar una mateixa taula als establiments d’hostaleria.

 A més, el govern confinarà de 26 municipis durant 14 dies i la pròrroga del tancament perimetral del territori durant tot el gener.

Puig, que ha pres aquesta decisió en el marc de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la Covid-19, ha justificat les noves restriccions per la situació epidemiològica “greu” i “difícil” que hi ha  al País Valencià. Segons ell, el creixement “exponencial” de la transmissió exigeix una resposta “contundent, ponderada i immediata” per part del govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia