Salut

El mes d’agost acaba amb el 70% de la població amb la pauta completa a l’Estat

Sanitat confirma que fins al 31 d’agost s’han immunitzat 33.376.693 persones amb totes les dosis (70,3%)

Darias celebra haver aconseguit aquesta “fita” però recorda que “no hem arribat a la meta” i cal seguir vacunant per aconseguir la “immunitat col·lectiva”

L’Estat espanyol ha assolit per la mínima la fita de vacunar contra la Covid-19 el 70% de la població abans de setembre.

La ministra espanyola de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat aquest dimecres en una roda de premsa posterior al Consell Interterritorial de Salut (CIS) que aquest mes d’agost s’ha assolit la fita de fer arribar la pauta completa de vacunació al 70,3% de la població. “Compromís acomplert com va anunciar el president [Pedro Sánchez] al mes d’abril”, ha celebrat.

Darias ha subratllat que amb les dades de l’informe d’avui –que reflecteixen la situació a 31 d’agost- “hi ha 36.533.328 milions de persones amb almenys una dosi [el 77% de la població] i també tenim 33.376.693 persones amb la pauta completa”.

Segons la ministra, aquesta és “una fita més, una meta volant”. “No hem arribat a la meta final, però és una fita molt i molt important que dona una amplíssima cobertura vacunal i situa Espanya com a referent mundial”, ha remarcat. “És un èxit col·lectiu, de tots”, ha reblat.

En aquest sentit, ha assenyalat que la feina no ha acabat i que cal seguir vacunant per aconseguir una “immunitat col·lectiva el més àmplia possible”.

La titular de Sanitat ha anunciat que la setmana vinent arribaran a l’Estat més de 3 milions de vacunes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia