Salut

El punt de vacunació de la Fira esgota en mitja hora les 750 dosis disponibles sense cita prèvia

Salut insisteix en la necessitat de reservar dia i hora per rebre la vacuna

El centre de vacunació massiva de Fira de Barcelona, l’únic de la ciutat que no exigeix cita prèvia, ha esgotat aquest diumenge en mitja hora les 750 injeccions que tenia disponibles, la qual cosa ha deixat sense dosis a nombroses persones que feien cua davant el recinte.

Segons han confirmat fonts del Departament de Salut, aquesta no és la primera vegada que les dosis disponibles als centres sense cita prèvia resulten insuficients per atendre la demanda, per la qual cosa la Generalitat insisteix en la necessitat de reservar data i hora per a la vacunació.

Concretament, Fira de Barcelona tenia 750 dosis disponibles per dispensar-les entre les 9.00 i les 12.00 hores del matí als usuaris que acudissin al recinte, sense haver sol·licitat cita prèvia.

No obstant això, les injeccions s’han esgotat en la primera mitja hora, sense arribar a les desenes de persones que feien cua enfront del recinte de vacunació, alguna de les quals acudien a posar-se la segona dosi, segons ha informat la cadena televisiva betevé.

El Departament de Salut ja va recomanar fa dies concertar cita prèvia per a la immunització, a la vista que l’exigència del passaport covid en restaurants, gimnasos i residències ha encoratjat la vacunació a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia