Salut

Foment lamenta que no s’obligués els treballadors a vacunar-se

Sánchez Llibre considera que va ser un “error” no seguir l’exemple d’Àustria o Itàlia i “ara potser en paguem les conseqüències”

La patronal demana “eficiència i celeritat” en la tramitació de les ajudes als sectors afectats per les restriccions

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha lamentat aquest dimarts que el govern espanyol no atengués la demanda de la patronal d’obligar els treballadors a vacunar-se.

En la roda de premsa posterior a la reunió amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president de la patronal catalana ha considerat que “va ser un error per part del govern espanyol no fer com a Itàlia o a Àustria”, que van imposar la vacuna obligatòria. “S’ha de ser valent en política”, ha reblat.

A parer seu, no és acceptable que una part important de la població espanyola no s’hagi vacunat. “Ho vam denunciar en el seu moment i ara potser en paguem les conseqüències”, ha lamentat.

Respecte de les restriccions anunciades ahir pel govern de la Generalitat, el dirigent empresarial ha dit que no tenen “un altre remei” que acceptar-les i s’ha posat “a disposició” de l’executiu per “poder-les discutir”.

Sánchez Llibre no ha volgut valorar si hi ha hagut “improvisació” per part de l’executiu però ha dit que comparteix la “preocupació” de les patronals de la restauració i l’oci nocturn, que han fet pinya contra les restriccions.

En aquest sentit, ha reclamat al govern “eficàcia i celeritat” per tramitar ajudes directes als sectors econòmics més afectats per les mesures anunciades ahir, dilluns. Ha assegurat que Foment estarà “en primera línia” per reclamar que rebin subvencions directes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia