Salut

Nou centre d’inclusió activa a Santa Coloma

Acollirà una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual

El nou centre de recursos per a persones amb diversitat funcional de Santa Coloma de Farners entrarà en funcionament al setembre i donarà cabuda a l’activitat formativa, terapèutica, psicològica i d’assessorament familiar per a una trentena d’usuaris amb discapacitat intel·lectual. Coincidint amb una visita de les obres en curs, representants de l’Ajuntament i de Plataforma Educativa (xarxa d’entitats del tercer sector) han confirmat que la primera de les tres fases del projecte estarà construïda al març, però fins al cap de mig any no hi entraran els primers usuaris. El centre està situat al carrer Francesc Moragas, en un terreny de 3.512 m² cedit per l’Ajuntament, a tocar del futur nou CAP.

Un referent comarcal

El pressupost d’execució de la fase que s’està desenvolupant és de 496.124,64 euros i l’ajut concedit pel Departament de Drets Socials de la Generalitat és de 232.013,62 euros.

“Volem esdevenir un referent de serveis en l’àmbit comarcal per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Ara disposem d’alguns serveis, però el nostre compromís amb l’economia social és ferm i aquest projecte col·laboratiu ho demostra”, explica l’alcalde, Joan Martí. En la mateixa línia, Jordi Pascual, director general de Plataforma Educativa, destaca que amb la posada en funcionament d’aquest servei es podrà veure realitzat l’objectiu de posar les persones al centre de l’atenció, tenint en compte les seves realitats socials i territorials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia