Salut

Argimon, sobre la compra de material sanitari analitzada per Antifrau: “Era una operació de risc, però calia assumir-lo”

L’oposició admet la complexitat del març del 2020 però demana no quedar-se en el cas concret i aprofitar-lo per millorar

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha defensat al Parlament l’operació de compra de mascaretes i altre material sanitari del març del 2020 que l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) està analitzant. “Era una operació de risc, però calia assumir-lo. No ens podíem quedar sense uns elements de protecció fonamentals per als nostres professionals”, ha afirmat en una compareixença a la Comissió de Salut després que l’OAC fes públic que havia demanat explicacions a la Generalitat per possibles irregularitats en aquest contracte. Argimon ha recordat el context “extraordinàriament incert” de l’esclat de la covid-19 i els grups de l’oposició li han reconegut la “complexitat”, però demanen no quedar-se en el cas concret i extreure’n lliçons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia