Salut

Gran participació a les jornades de donació de sang a Blanes

Una altra dada positiva és el nombre total de persones que van registrar-se com a donants de medul·la òssia. En aquesta ocasió, han estat 13 persones

Blanes ha acollit dues campanyes de donació de sang: la ordinària dels dies 29 i 30 de juny a la Biblioteca Comarcal, i la primera extraordinària de l’estiu, a la Carpa del Passeig de Mar, el 4 i 5 de juliol. Van participar 278 persones, de les quals 259 van ser donacions. Les 29 restants van quedar anotades com a oferiments perquè no van superar les proves mèdiques.

Una altra dada positiva és el nombre total de persones que van registrar-se com a donants de medul·la òssia. En aquesta ocasió, han estat 13 persones, i es considera molt important perquè passen a formar part del REDMO, el registre de donants de medul·la òssia que contribueix a tractar la leucèmia.

Les campanyes han estat organitzades pel Banc de Sang i Teixits de Girona, i les voluntàries de l’Associació de Donadors de Blanes. També van comptar amb el suport de la policia local, la biblioteca comarcal, els serveis municipals, l’alcaldia de l’Ajuntament i el Departament de Salut de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.