Salut

SALUT

Reobren els punts per vacunar a Sabadell, Badalona, Les Franqueses i s’afegeix Mataró

L’augment de les infeccions respiratòries dels darrers dies i davant la situació epidemiològica actual, la Regió Sanitària Barcelona Metropolitana Nord ha decidit intensificar la campanya de vacunació. Una de les primeres decisions ha estat la de reobrir els punts de vacunació poblacional que va posar en marxa a l’octubre a Sabadell, Badalona i Les Franqueses i n’obre un de nou a Mataró. A més, s’han reforçat agendes per assegurar cites disponibles per vacunar-se contra la grip i la COVID-19 als Centres d’Atenció Primària (CAP).

Des de l’ens es recorda que després d’un inici de campanya en què es va prioritzar la població de 60 anys o més i les persones amb factors de risc, ara mateix la vacunació està oberta a tothom. Qualsevol persona pot demanar cita telemàticament a través de La Meva Salut o del web citasalut.cat per vacunar-se al CAP o a un punt de vacunació. També pot sol·licitar hora directament al CAP o aprofitar alguna visita ja programada per demanar les vacunes.

En el cas dels punts de vacunació, combinaran una franja horària amb cita prèvia i una altra sense cita, per donar el màxim de facilitats a la ciutadania. En concret, pel què fa als punts reoberts, a Sabadell, el CAP Sant Fèlix tindrà un horari d’obertura els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 16 a 17h sense cita i de 17 a 19.30h amb cita. A Badalona, el CAP Doctor Robert atendrà les vacunacions els dimecres i divendres de 9.30 a 12 amb cita i de 12 a 14h sense cita. Pel què fa a les Franqueses, el CAP Corró d’Avall atendrà els dilluns i dimecres de 15.30 a 17h amb cita i de 17 a 19.30h sense cita.

Finalment, el nou punt obert a la capital del Maresme és al CAP Gatassa i vacunarà els dimarts de 15 a 17h amb cita i de 17 a 19.30h sense cita. I dijous de 9 a 12h amb cita i de 12 a 14h sense cita.

Des de la Regió Sanitària Barcelona Metropolitana Nord es torna a fer una crida a la vacunació per evitar casos greus de grip i COVID-19. Es recomana especialment la immunització dels col·lectius més vulnerables com són les persones de 60 anys o més i les persones menors de 60 anys amb factors de risc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia