Salut

SALUT

L’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris gestionarà l’Hospital Jaume Nadal Meroles

La concessió que l’actual empresa gestora té amb el Servei Català de la Salut finalitza d’aquí a quatre mesos

L’Hospital Jaume Nadal Meroles de Lleida, centre d’atenció intermèdia, passarà l’octubre vinent a mans de l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris. El Departament de Salut  ja ha comunicat per escrit a la societat que actualment gestiona el centre, SAR Residencial y Assistencial Sociosanitaria, que l’1 d’octubre finalitza la concessió que manté amb el Servei Català de la Salut. El canvi a favor de l’entitat pública respon a una històrica demanda dels seus professionals, que mantindran el seu lloc de treball. El centre sanitari atén una mitjana de 550 pacients anuals amb necessitats de recuperació funcional, cures complexes o en situació pal·liativa procedents del seu domicili, hospitals o residències.

El traspàs també respon a la voluntat de l’administració de realitzar les seves funcions amb recursos propis, així com millorar la sostenibilitat i l’eficiència del centre. L’hospital va començar la seva activitat per al sistema sanitari públic el mes de desembre de 2001, quan va assumir l’atenció dels pacients ingressats a l’antic Hospital Sociosanitari Creu Roja de Lleida, així com la majoria de la seva plantilla de professionals.

El centre disposa de 126 places d’internament i 25 d’hospital de dia. La unitat d’internament està distribuïda en 6 plantes d’hospitalització i una setena on s’ubica la sala de rehabilitació funcional i la de teràpia ocupacional. A la planta baixa hi ha l’hospital de dia terapèutic i rehabilitador per a l’atenció ambulatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia