Salut

Olot

Més d’un miler d’accions per al benestar dels professionals de l’hospital

Estiraments, meditació, massatge terapèutic o passejades pel bosc dels Tres roures són algunes del més de miler d’accions que inclou un programa de salut que la fundació Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa ha dut a terme amb l’objectiu de millorar el benestar i fomentar hàbits saludables entre els seus treballadors. En aquesta primera edició, hi han participat 130 professionals, un 22 per cent de la plantilla.

En total, s’han dut a terme 1.312 accions, algunes de les quals són dirigides per professionals i les altres són d’autoaplicació. Així, doncs, les liderades per experts i que es fan un cop a la setmana inclouen propostes com les ja citades sessions d’estiraments, de meditació o de massatge terapèutic i les autogestionades, de lliure participació i que els professionals del centre poden fer en qualsevol moment, com per exemple l’assistència a la sala de teràpia immersiva, a part de les passejades al bosc proper a l’hospital. La mecànica de participació és senzilla. Es va habilitar un registre en línia de les accions i una graella d’intercanvi per a aquestes accions.

Es tracta d’un programa exclusiu de la Fundació Hospital d’Olot iniciat el maig passat amb l’objectiu fomentar la cura i l’autocura dels professionals de forma continuada a través de l’intercanvi d’accions en funció de les activitats dutes a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.