Salut

sanitat

Entra en funcionament l’ampliació del CAP Rocafonda-Palau de Mataró

Aquest mes de juliol han entrat en funcionament les noves consultes i els nous espais del CAP Rocafonda-Palau, que s’estaven ampliant des de l’estiu passat. L’ampliació de l’equipament, situat a la ronda Pintor Rafael Estrany, ha permès guanyar 800 m² i disposar de més espai per ampliar el nombre de consultes passant de les 17 que tenia fins a les 28. Les instal·lacions també disposen d’una nova aula d’educació sanitària polivalent.

L’ampliació s’ha dut a terme en un solar adjacent a l’edifici antic, cedit per l’Ajuntament. Les obres que han durant un any s’han dut a terme sense interferir en l’activitat assistencial i el CAP s’ha mantingut obert i ha funcionat durant les obres amb normalitat.

Reforç de l’equip

El CAP Rocafonda-Palau és un centre gestionat per l’Institut Català de la Salut. Atén la població adulta i pediàtrica dels barris de Rocafonda, El Palau-Escorxador i Can Quirze. L’equip està format per professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i atenció al ciutadà. Els darrers mesos s’ha reforçat amb la incorporació de nous rols com són el referent de benestar emocional i els professionals de nutrició, fisioteràpia i higiene dental.

Les obres d’ampliació han suposat una inversió total de 2 milions d’euros, finançats pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia