Salut

Girona ofereix 2.317 places per fer exercici físic durant el proper curs

L’Ajuntament de Girona oferirà 2.317 places dividides en 163 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per fer exercici físic durant el curs vinent. En concret, hi haurà 51 activitats fisicoesportives i 112 d’aquàtiques. La proposta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga pilates o classes de tennis i monopatí de carrer. Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, jovent, adults, gent gran i infants amb necessitats especials.

“El nostre objectiu és garantir que tothom pugui fer activitat física de forma accessible a la nostra ciutat, perquè Girona és sinònim d’esport, i això comporta una societat més sana i cohesionada”, destaca el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. La programació d’activitats començarà el dimarts 1 d’octubre del 2024 i s’allargarà fins al 21 de juny del 2025.

Aquestes activitats es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la Zona Esportiva Municipal de la Devesa; a les escoles Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel; a la Llar de Jubilats de Germans Sàbat –Taialà; al Centre Cívic Pont Major, i als parcs de patinatge (skateparks) del parc de Jordi Vilamitjana i Pujol i del parc de Domeny.

Les preinscripcions per a les diferents activitats es podran fer a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona del 27 d’agost al 12 de setembre. El 19 de setembre es farà pública l’assignació de places i, des de llavors fins a l’1 d’octubre, s’obrirà el període per fer la matrícula a les activitats. També a partir del 20 de setembre s’obriran les inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. Es poden consultar totes les activitats en el següent enllaç i tota la informació a la pàgina web del consistori gironí .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.