Salut

salut

Argentona tanca les dutxes de la zona esportiva per un focus de legionel·la

L’Ajuntament d’Argentona manté tancades les dutxes dels vestidors del pavelló i el camp de futbol per un focus de legionel·la que es va detectar a mitjans d’agost. Tal com marca el protocol de seguretat per garantir la salut i el benestar dels usuaris es van fer els tractaments i s’han realitzat noves mostres per verificar l’eliminació del focus. El regidor d’Esports, Joan Garanacha, explica que el bacteri es va detectar en el circuit de l’aigua calenta durant els controls rutinaris i treballen perquè es puguin reobrir les dutxes a partir del 7 d’octubre quan els clubs esportius són a punt de començar les lligues. “Es va generar certa alarma però es va tancar com marca el protocol tant bon punt es van tenir els resultats” explica el regidor de l’àrea esportiva que manté que es poden fer servir els vestidors amb tota tranquil·litat, així com beure de les aixetes, perquè el bacteri només es contrau inhalant el vapor d’aigua o aerosols amb gotes de 0,5 micres, només en aquesta mida és on pot viure el bacteri.

Argentona ja va haver de tancar les instal·lacions esportives per un brot de legionel·la el 2007 quan es va detectar també al sistema d’aigua calenta de les dutxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia