Salut

salut

Tres parcs de salut units a Platja d'Aro

Es van inaugurar ahir amb una xarxa d'itineraris

Avui s'estrena el parc de Vilajuïga amb un itinerari

Castell-Platja d'Aro és el primer municipi de la demarcació de Girona que estrena parcs urbans saludables units a través d'una xarxa d'itineraris saludables. Els parcs, inaugurats ahir al migdia, es troben a Platja d'Aro, Castell d'Aro i s'Agaró. La xarxa d'itineraris, amb rutes diferents de 2,6 a 7,6 quilòmetres, té un recorregut global de quasi 14 quilòmetres. I avui s'inaugura el parc urbà i la xarxa saludable de Vilajuïga.

La construcció dels parcs –conjunt d'aparells per fer exercici físic– i xarxes –recorreguts tant pel nucli urbà com als afores– és una iniciativa de l'organisme de salut pública de la Diputació (Dipsalut), que té el suport dels ajuntaments. Per a aquesta primavera, Dipsalut té previst haver instal·lat un total de 181 parcs i 105 xarxes en un total de 105 municipis gironins. Els parcs i les xarxes, dissenyats per una comissió tècnica formada per professionals de la salut i l'esport, té com a objectiu promoure la pràctica d'exercici i activitat física entre tota la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.