Salut

SANITAT

Avaries al nou consultori de les Preses, obert a l'octubre

Al centre es queixen que la calefacció i l'aigua calenta fallen, que hi ha degoters i que s'ha desprès una part dels conductes de l'aire, però ningú no els ho soluciona

El nou consultori de les Preses, estrenat a principis d'octubre, té una estètica moderna i agradable, però està ple de defectes: hi ha degoters, la calefacció no ha funcionat alguns dies de l'hivern (van haver de posar-hi radiadors elèctrics per sortir del pas), a vegades no surt l'aigua calenta, sovint pugen males olors de les clavegueres i la setmana passada es va desprendre del sostre una sortida del condicionador d'aire.

Els senyals de les filtracions d'aigua són visibles en tres de les quatre sales de visita, en una de les quals s'ha produït l'esmentat incident de la sortida de l'aire. Casualment, l'aparell penja just al cim de la llitera de reconeixement on s'estiren els pacients. El director del centre, el doctor Antoni Agustí, diu que fa mesos que reclama a l'ICS –responsable del consultori– que ho repari, però no se'n surt. L'Ajuntament no té competències en la gestió de l'equipament, però també ha mirat d'intercedir-hi. “Ens han dit que miraran de solucionar-ho aviat”, ha explicat l'alcaldessa, Esther Pagès.

El consultori està ubicat als baixos d'un edifici d'habitatges de protecció oficial –estrenat poc abans que entrés en servei el centre mèdic– promogut per l'empresa pública de la Generalitat Adigsa.

Està en garantia

A l'ICS estan al cas del problema, però diuen que no poden fer-hi reparacions d'envergadura –com seria el cas– perquè l'edifici està encara en garantia i, per tant, a qui li tocaria fer la inversió és a Adigsa. “Del manteniment sí que en tenim cura, però no podem fer-hi obres”, han justificat fonts de l'ICS.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Mor ofegat un turista francès a Castelldefels

Castelldefels
turisme

Tiana entra a l’EuroVelo, les rutes de llarga distància en bicicleta per Europa

Tiana
SOCIETAT

Més de 300 participants neden en la 80a Travessia del Port de Blanes

BLANES
Urbanisme

Llum verd a l’enderroc de l’antiga fàbrica Mobba de Badalona

Badalona
successos

Cinc ferits, un de gravetat, en un xoc de tres vehicles a la C-55

Esparreguera
LLANÇÀ

La tortuga babaua amplia la zona de nidificació pel canvi climàtic

LLANÇÀ

Més corda per al Museu de la Joguina de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols
Elvan Böke
Investigadora biomèdica del CRG premiada per la Fundació Banc Sabadell

“Barcelona és bona atraient talent, però no pas retenint-lo”

Barcelona
TORROELLA DE MONTGRÍ

El ple aprova la concessió de les Medalles del Montgrí 2024

TORROELLA DE MONTGRÍ