Salut

l'entrevista

“Darrere una malaltia hi ha un conflicte emocional”

Què fa un psicobiodescodificador?

Descodificació biològica, que consisteix a determinar el xoc emocional que ha desencadenat una malaltia. Es tracta d'ajudar una persona a trobar l'emoció inconscient associada a una malaltia per descodificar-la i així afavorir la curació mitjançant l'alliberament d'aquesta emoció oculta.

I una vegada trobat ja no cal el metge?

Sí, i tant que cal, ja que hi ha processos curatius que necessiten tractament mèdic i la biodescodificació no en substitueix cap. La medicina és imprescindible i necessària, però si una persona és biodescodificada aquesta medicina convencional és més eficaç. No som cap alternativa a res, sinó un complement.

I com es biodescodifica?

En la naturalesa està tot codificat, tot és informació, i només es tracta d'aplicar unes tècniques i accedir a aquests codis establerts que hem obtingut de l'observació de la naturalesa. Cada símptoma té un codi.

Pot posar algun exemple?

En el cas del càncer hi ha un transfons de pèrdua d'identitat, en el cas de la fibromiàlgia hi ha una desvalorització de la persona, el viure pels altres, buscar sempre resultats... I moltes dones separades tenen càncer de pit provocat pel xoc emocional que han viscut.

Totes les malalties es poden descodificar?

Sí, però no tots els malalts. Hi ha bloquejos. Però quan identifiques l'emoció bloquejada i l'alliberes, comença el procés de curació.

I això val per a qualsevol malaltia per greu que sigui?

Sí, perquè darrere una malaltia sempre hi ha un conflicte emocional inconscient, una emoció no expressada o políticament incorrecta. L'inconscient dóna solucions biològiques a situacions virtuals. A partir de símptomes físics anem a buscar l'origen del problema, l'emoció desencadenant. El biodescodificador és un especialista a accedir a l'inconscient.

Tot plegat sona molt a psicologia.

La psicologia treballa a nivell mental, és un procés molt més llarg on el pacient xerra molt. En canvi la descodificació pot durar cinc minuts. I demostra que la psicologia és una eina directa sobre l'estat de salut de les persones.

Si s'obtenen tan bons resultats, com explica que sigui una pràctica desconeguda?

No sóc profeta a la meva terra, però és veritat que a Catalunya se n'està parlant, que estem en un procés de reconeixement ja que es veu que la descodificació permet ser millor metge, millor fisioterapeuta, millor esteticista, millor psicòleg...

Què cal per ser biodescodificador?

És un ensenyament no reglat.

Com va arribar a aquesta pràctica?

Jo sóc enginyer químic, però als 33 anys vaig decidir que no era el que volia. Vaig estudiar naturopatia i, als 44 anys, psicologia, i vaig connectar amb la medicina de l'oncòleg alemany Ryke Geerd Hamer. I així va començar tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Interior investiga dos expedients disciplinaris de la Policia Local de Mataró

mataró

Les llegendes de les Gavarres inspiren la setena edició del Festival Art & Gavarres

GIRONA
estat espanyol

Les Canàries emprendran accions legals contra el govern espanyol

barcelona
Societat

Mor Josep Maria Farré i Sogas, tècnic de l’emissora Sarroca Ràdio

Societat

Mor als 41 anys el fotògraf de Platja d’Aro, Albert Busquets

El dispositiu pels temporers sense sostre a Lleida creix un 20% aquest estiu

Lleida
infraestructures

El govern vaticina fins a dos anys de “distorsions” a Rodalies

barcelona
serveis

Reobre l’accés de Badajoz de l’estació de metro de Glòries després de mesos d’obres

Barcelona

Inicien una campanya informativa sobre la tinença d’animals

LLORET DE MAR