Salut

TERRES DE L'EBRE

Salut tancarà el CAP de Sant Jaume a les nits

El centre d'atenció primària (CAP) de Sant Jaume d'Enveja tancarà a les nits i els dies festius a partir del pròxim mes de juliol. Així ho va confirmar ahir el director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, que va explicar també que es farà una reestructuració de la plantilla del personal d'atenció continuada a tots els centres. La construcció del pont sobre l'Ebre facilita que els pacients de Sant Jaume siguen visitats al CAP de Deltebre. Tot i això, l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, el socialista Castor Gonell, ahir no coneixia encara la decisió de Salut i té previst reunir-se avui amb el delegat del govern a l'Ebre, Xavier Pallarès, i el director dels serveis territorials de Salut.

En el cas de Tortosa, Gómez va manifestar que encara no hi ha res decidit però que difícilment es mantindran els tres punts d'atenció continuada, que són el CAP El Temple, la clínica de les Terres de l'Ebre i el Verge de la Cinta. Una possibilitat seria reduir a un els dos equips que ara hi ha al Temple. “En horari diürn l'atenció es mantindrà, però a les nits i els festius es reduirà el personal i, si s'ha de tancar algun CAP, es tancarà”, va dir Gómez. També a Sant Carles de la Ràpita es reduirà l'equip mèdic d'atenció al CAP a les nits i els caps de setmana. Un altre dels CAP on es podrien eliminar les guàrdies és el de l'Aldea, on els casos greus podrien ser atesos pel Vehicle d'Atenció Medicalitzada (VAM).

El pròxim 29 de juny, Salut donarà a conèixer com afecta la retallada a tots els CAP de les Terres de l'Ebre, i la reducció de personal serà efectiva a partir de l'1 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.