Salut

L'alcaldessa es reuneix amb el conseller de Sanitat

A l'entrevista li demanarà la construcció del centre auxiliar de salut per a la localitat

Acompanyen la primera edil els síndics polítics i la Plataforma per la Sanitat Pública

Tres mesos després que fos ajornada “sine die” la reunió prevista el passat 20 de juliol, l'alcaldessa d'Alaquàs manté una reunió amb el conseller de Sanitat Lluís Rosado, a fi de reprendre els contactes en relació al procés de construcció del Centre Auxiliar d'Alaquàs.

La reunió es produeix a instància de l'escrit remés per l'alcaldessa, una missiva en la que s'hi sol·licitava al nou responsable de Sanitat, una trobada formal.

A aquesta reunió està previst que també hi acudisquen els síndics portaveus dels grups polítics locals i els representants de la Plataforma per la Sanitat Pública d'aquesta localitat de l'Horta.

Abans d'entrara l'esmentada reunió, Elvira García ha recordat que l'anterior conseller es va comprometre a construir aquest nou edifici que ara es reivindica, durant el primer trimestre de l'any 2011 i aquesta és l'hora que encara no s'ha obtés resposta.

Però a més d'aquesta reivindicació, la primera edil d'Alaquàs ha recordat els tres grans temes que ara preocupen la ciutadania: el Cenbtre Auxiliar, la construcció de la nova escola Ciutat de Cremona i la millora del transport públic. amb la posada en marxa d'una línia del Metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.