Salut

Alaquàs aconsegueix el compromís del conseller de Sanitat

L'alcaldessa i la plataforma per la sanitat pública han exigit la construcció del Centre Auxiliar

L'ajuntament vetllarà perquè es porte a terme el compromís de Lluís Rosado

Finalment, els representants polítics i ciutadans d'aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, han aconseguit el compromís del conseller de Sanitat per a la construcció del Centre Auxiliar de Salut al poble.

A la reunió mantinguda, el responsable autonòmic de Sanitat ha promés iniciar el tràmits de construcció del nou centre i ha assegurat que s'hi troba pressupostat per al 2012. D'aquesta manera, tant l'alcaldessa d'Alaquàs com el representants polítics i els comissaris de la Plataforma per la Salut Pública local, han valorat molt positivament la trobada i han manifestat trobar-se vigilants perquè es facen realitat les promeses.

En opinió dels partits que sustenten la majoria política ara, el que toca fer és aconseguir la construcció del centre públic Ciutat de Cremona i de millorar el transport públic d ela localitat mitjançant el tramvia que es va prometre per a tota la comarca de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.