Salut

Alaquàs denuncia que Sanitat es nega a construir el Centre Auxiliar de Salut

L'alcaldessa ha sol·licitat una reunió amb la Plataforma per la Sanitat Pública a fi d'informar sobre l'escrit remés per la conselleria on s'eludeix la licitació

L'alcaldessa d'Alaquàs ha denunciat la irresponsabilitat i deixadesa de la conselleria de Sanitat en la construcció del Centre Auxiliar de Salut d'aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta.

L'ajuntament ha rebut un escrit signat pel conseller Lluís Rosado Bretón, en què s'eludeix la responsabilitat en la construcció d'aquest centre considerat per la ciutadania com de primera necessitat per a Alaquàs i malgrat haver-se compromés a la seua execució no fa encara ni quatre mesos.

Davant aquesta situació, l'alcaldessa ha sol·licitat a la Platforma per la Sanitat Pública de la vila, la convocatòria d'una assemblea informativa per al proper dimecres dia 9 de maig, a fi de poder analitzar la situació i manifestar el rebuig més absolut a la política sanitària que porta endavant el govern del Partit Popular.

S'ha de dir que l'ajuntament d ela vila i la Plataforma han trebalat des defa anys en favor d ela construcció d'aquest Centre Auxiliar i l'administració autonòmica disposa de l'immoble adequat per a la seua construcció i implantació. El 25 d'octubre passat, el conseller de Sanitat es va comprometre davant els representants polítics dels ciutadans i una representació de la Plataforma, a iniciar els tràmits de construcció del Centre Auxiliar, però aquesta és l'hora que això no serà possible, després de l'escrit oficial rebut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.