Salut

S'ajorna la vaga de farmàcies 15 dies per si el Ministeri paga el deute

Les assemblees han valorat aquesta proposta i han pres la decisió de no començar la vaga el dilluns

Les farmàcies de les demarcacions de València i Alacant han decidit ajornar en dues setmanes la vaga indefinida o tancament patronal previst per al proper dilluns, a l'espera d'un pla de pagaments proposat pel Ministeri de Sanitat i amb l'objectiu de donar un vot de confiança al govern estatal i al Consell, després de celebrades les assemblees territorials.

La decisió d'ajornar la vaga indefinida fins al 23 de juliol, s'ha pres per unanimitat a l'assemblea del Col·legi de Farmacèutics de València a la qual han assistit més de 800 persones. La d'Alacant també ha aprovat la suspensió temporal del tancament patronal al 23 de juliol, segons ha indicat als mitjans de comunicació el president del Col·legi de Farmacèutics d'aquesta demarcació, Jaume Carbonell.

El col·lectiu espera ara la reacció del Ministeri de Sanitat mitjançant el pla de pagament proposat per la ministra, degut a la situació econòmica perquè passa el Consell de la Generalitat Valenciana, incapaç de fer front als 480 milions d'euros de deute contret amb els dispensaris de medicaments del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.