Salut

Compromís de Gandia lamenta l'abandonament de les obres de l'hospital

Exigeix a la Conselleria de Sanitat que busque solucions per poder finalitzar-les, dotar-lo amb l'equipament necessari i crear les plantilles de personal que puguen oferir un servei públic de qualitat

Recentment s'han publicat notícies en diversos mitjans de comunicació que alerten de l'abandonament de les obres del futur hospital comarcal, com a conseqüència de la rescissió unilateral del contracte per part de la Generalitat amb l'empresa constructora.

Per al Grup Municipal del Bloc - Verds - Compromís a l'Ajuntament de Gandia, la notícia resulta complicada d'entendre si tenim en compte les declaracions realitzades fa mes i mig pel Conseller de Sanitat, en una visita realitzada a la nostra ciutat, quan afirmava que hi havia previstes consignacions suficients per acabar l'obra enguany i per a equipar-la durant els exercicis 2013 i 2014.

Compromís recorda que el passat mes de gener ja va presentar una moció al Ple rebutjant qualsevol tipus d'intent de privatització del futur hospital, davant la impossibilitat de la Generalitat de finalitzar les obres. La notícia va estar desmentida per l'administració autonòmica i l'alcalde de Gandia mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.