Salut

Tancada de les empreses i entitats que atenen els discapacitats valencians

Mig miler de persones s'ha manifestat davant la direcció general de Benestar Social

Novament han tornat a sortir al carrer més de mig miler de persones per tal d'endurir les protestes en reivindicació del pagament del deute que la Generalitat Valenciana té contret amb les empreses i associacions que atenen les persones amb discapacitat.

Una concentració que ha tingut lloc a les portes de la direcció general de Benestar Social i a la que també s'han unit les entitats de la demarcació de Castelló i de la d'Alacant a la mateixa hora i davant les delegacions territorials corresponents.

Arran de les mobilitzacions hagudes durant el mes de juliol, les associacions, grups i entitats que intervenen sobre les persones amb discapacitat s'han unit en una Mesa per la Discapacitat a fi de planificar les actuacions conjuntes i les reivindicacions contra el deute que ofega aquest sector d'atenció social.

En acabant la concentració, ha començat auna tancada al centre ocupacional La Torre, que es mantindrà durant els propers tres dies i en el qual intervenen professionals, directius, familiars i persones amb discapacitat de diferents entitats.

Amb aquesta tancada, s'exigeix de la Generalitat el pagament immediat a tots els centres i de tots els serveis del sector de la discapacitat, sector on estan implicades diverses conselleries del govern valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.