Salut

Alguns centres d'Alzheimer de Castelló es veuran obligats a tancar

El responsable màxim és el Consell d ela Generalitat que no paga les subvencions esperades

Per a Compromís, la Generalitat ha dimitit del seu paper social

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, s'ha mostrat “indignat i escandalitzat” davant la notícia que els nou centres dedicats a l'atenció dels malalts d'Alzheimer existents a Castelló hauran de tancar les portes a l'octubre, si el Consell no els paga abans tot el que els deu.

El diputat de Compromís ha assegurat que “volem encara esperar, ni que siga amb un nivell molt baix de confiança, que es puga resoldre aquesta situació abans que els malalts d'Alzheimer dels quals tenen cura en aquests centres hagen de ser deixats a la pura custòdia dels seus familiars i a més recorden personalment als dirigents polítics del PP, que l'Alzheimer és una malaltia que no sap de fronteres ideològiques ni professionals, i que polítics que han tingut un pes considerable en l'estat espanyol, com Adolfo Suarez o Pasqual Maragall, es troben avui immersos de manera major o menor en aquesta malaltia.

Per aquesta raó s'han fet els possibles formals i polítics necessaris perquè el Consell de la Generalitat Valenciana procure pagar d'una vegada les subvencions que tenen l'obligació de donar-los per a evitar els tancaments d'aquests centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.