Salut

Salut

Vestidors tancats per legionel·la als pavellons de Bordils

L'Ajuntament col·loca mòduls al Blanc-i-Verd per la contaminació de l'aigua

L'alcalde admet la incomoditat

Bordils ha hagut de tancar els vestidors dels dos pavellons del poble (el Blanc-i-Verd i el del Torrentó) a causa del brot de legionel·la detectada en les anàlisis de l'aigua de la dutxa dels dos equipaments. L'Ajuntament ha tancat les dutxes i els lavabos del Blanc-i-Verd, el més utilitzat, i hi ha col·locat, com a mínim fins a d'aquí a deu dies, dos mòduls prefabricats i uns lavabos públics.

Fa quinze dies, amb vint-i-quatre hores de diferència, Dipsalut va detectar la contaminació de les dues instal·lacions. “Col·locar els mòduls [al Blanc-i-Verd] és una despesa i un inconvenient. Això és més empipador. Si plou, els jugadors hauran de sortir a fora fins als mòduls. És una situació excepcional que s'ha de suportar amb paciència”, explica l'alcalde de Bordils, Albert Serrats (CiU). El pavelló del Torrentó fa de gimnàs per a l'escola del poble i s'utilitza només per a entrenaments. “Per precaució també s'han tancat els lavabos.”

A dutxar-se a Flaçà

El president del Club Handbol Bordils, Ferran Cassú, destaca la celeritat de l'Ajuntament a reaccionar. Quan hi ha partit, els jugadors d'handbol i de voleibol del club –uns 250– i els seus rivals van al pavelló de Flaçà a dutxar-se.

LA FRASE

No podem enviar els jugadors visitants a canviar-se a casa seva. Per això hem col·locat els mòduls
Albert Serrats
ALCALDE DE BORDILS (cIu)

Pendents del que digui Dipsalut

Després de les primeres anàlisis, Dipsalut hauria de fer d'aquí a uns dies uns altres mostrejos de l'aigua de les dues instal·lacions. “Ara estan fent l'operació de desinfecció i hem de deixar que l'aigua circuli, però sense que s'utilitzin les instal·lacions”, explica l'alcalde de Bordils, Albert Serrats. El mostreig del període després de la desinfecció determinarà què passa amb els pavellons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.