Salut

SAlut

L'hospital del Ripollès s'ofereix al sector privat

És una de les propostes incloses en el pla estratègic fins al 2016, que es va presentar ahir

L'hospital de Campdevànol (el centre hospitalari comarcal del Ripollès) s'ha proposat diversificar la seva activitat i oferir serveis en l'àmbit privat. Per això, en el pla estratègic 2013-2016, que es va presentar ahir, es preveu fer un estudi de mercat, analitzar l'oferta existent a la comarca i definir tant la cartera de serveis com els espais físics d'aquesta oferta, que es donaria al marge de l'atenció de titularitat pública. Recórrer al sector privat –bàsicament, a través de tractes amb mútues– es veu com una nova fórmula de finançament, en uns moments en què els recursos econòmics són escassos, segons s'afirma en el document.

En línies generals, el nou pla és una continuïtat del que ha estat en vigor els darrers anys. Parteix de la base que la qualitat que ofereix l'hospital de Campdevànol és molt bona, atès que el nivell de satisfacció dels usuaris és superior al de la mitjana catalana. També, que compta amb la implicació dels seus professionals. Per contra, es percep com una amenaça, per exemple, la política en matèria de salut o l'evolució del sector sociosanitari. A més d'obrir-se al sector privat, en el pla es marca altres objectius, com ara promoure l'educació sanitària a la població, potenciar l'atenció domiciliària, apostar per les tecnologies de la informació i comunicació i, en concret, implantar la telemedicina.

El document es va presentar primer al personal del centre i posteriorment a professionals del ram i autoritats, en un acte que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal.

LA FRASE

S'aprofundeix en la recerca de l'excel·lència en tots els camps d'actuació
Joan Grané
DIRECTOR GERENT DE L'HOSPITAL (TEXT DE PRESENTACIÓ DEL PLA ESTRATÈGIC)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.