Salut

13.700 firmes contra les retallades en la sanitat pública al Maresme

La coordinadora entrega a la conselleria de Salut les signatures, amb altres col·lectius de Barcelona i Terrassa

Un nou acte de protesta, aquest cop a les portes de la conselleria de Salut, per denunciar la política de retallades contra el sistema sanitari públic català. Els membres de la Coordinadora per la Defensa de la Salut Pública de Mataró i el Maresme van entregar les 13.749 signatures que han recollit els últims mesos en el marc de la campanya Prou, la sanitat és nostra. Ens hi va la vida.

El membre de la coordinadora, Jesús Nieto, es va mostrar satisfet del suport rebut per altres col·lectius, com ara el del SAP Muntanya, de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa i de la Plataforma de Sarrià-Sant Gervasi, que també van entregar les seves signatures. També va agrair la presència a l'acte del representant de la Plataforma pel Dret a la Salut de Catalunya, Pep Martí.

La delegació del Maresme va tenir el suport dels regidors de Mataró de la CUP i ICV, Xevi Safont-Tria i Esteve Martínez, i la presència dels diputats Isabel Vallet, de la CUP; Marta Ribas, d'ICV, i Alícia Romero, del PSC. La coordinadora dóna per tancada la campanya i es fixa el setembre per continuar treballant i emprendre més accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.