L'alcaldessa de Torrent visita el centre de salut i comprova la reforma de la zona d'urgències i la sala d'espera

L'objecte de la visita de l'alcaldessa de Torrent a l'ambulatori del carrer Pintor Ribera, ha estat conèixer de primera mà el resultat de les obres d'ampliació de la zona d'urgències després del trasllat de la Unitat de Salut Mental. Una ampliació aquesta, que ha suposat una millora valorada en més de mig milió d'euros.

També ha estat ampliada amb aquestes obres, la sala d'espera, a fi de millorar la comoditat de l'usuari i les sales d'estar del personal, tot i que aquestes darreres han quedat reduïdes en l'espai a causa de les necessitats de terreny per poder atendre en condicions els més de 40.000 pacients adscrits a aquesta infraestructura sanitària.

La Unitat de Salut Mental desplaçada dels baixos que ocupava al centre de salut visitat per l'alcaldessa, pertany al Departament de Salut número 9 i es trobava ubicada en aquest indret des de novembre de 2007, lloc en el qual ha estat atenent malalts procedents de Dos Aigües, Picanya, Millars, Montserrat, Montroi, Real i Torrent.

Durant la visita de Mª Josep Català, ha manifestat que d'aquesta manera es millora la qualitat d'atenció dels pacients i es posa de manifest l'aposta clara per poder donar un servei sanitari de qualitat a Torrent i bona prova d'això és «l'inici de gestions iniciades per poder fer realitat el nou hospital de Torrent», ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.