Salut

UP enceta la campanya de promoció de la fruita a l'estiu

Mes de 250 nens i joves van participar ahir a les piscines municipals de Mollerussa en la presentació de la campanya Disfruita-la a l'estiu, promoguda per Unió de Pagesos, amb el suport de la Diputació de Lleida i la col·laboració dels ajuntaments del territori. La iniciativa consisteix en tastos guiats de fruita dolça de temporada, com ara nectarines, cireres, peres o albercocs per sensibilitzar els nens i joves de les propietats beneficioses de consumir fruita dolça. Aquesta és la desena edició de la campanya, que va començar el 2005, tot i que és el segon any consecutiu que es porta a terme a les comarques de Lleida.

Uns 1.600 nens de les comarques lleidatanes d'entre 3 i 12 anys participaran durant el mes de juliol en la campanya d'UP.  En la posada en marxa de la iniciativa d'aquest any a Mollerussa, el grup d'animació La Cremellera va participar en l'activitat del repartiment de fruita dolça amb l'espectacle Disfruita-la xic, en què els actors van explicar als nens i joves les propietats de la fruita i els beneficis que aporta a la seva dieta. La campanya té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, especialment entre els joves i els infants, utilitzant una metodologia pràctica i divertida per recuperar l'hàbit de menjar fruita en l'entorn familiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia