Salut

Gestió automatitzada, a l'hospital d'Olot

El centre posa en marxa un sistema de pantalles sense atenció personal

El nou hospital comarcal de la Garrotxa ha posat en marxa un servei de confirmació de visites i de distribució dels pacients de consultes externes. Aquesta tasca es fa a través de dos aparells situats a l'entrada del servei de consultes externes, on els usuaris han d'introduir la seva targeta sanitària o bé passar el codi de barres de la cita impresa per un lector.

La màquina confirma la visita i lliura als pacients un tiquet amb la identificació amb què seran cridats a la visita. El sistema es completa amb les pantalles que hi ha a les quatre sales d'espera.

D'altra banda, l'equip pediàtric de l'hospital d'Olot ha introduït millores a l'Espai Mare-nadó, on les mares i els pares poden consultar qualsevol aspecte relacionat amb els seus fills de fins a mig any, i han incorporat al consultori nord del casal de Sant Miquel la fisioterapeuta del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Integra Garrotxa. L'Espai Mare-nadó ofereix el servei també als CAP d'Olot i Besalú. Aquesta fisioterapeuta tractarà alguns dels problemes relacionats amb el desenvolupament psicomotor més freqüents en aquesta franja d'edat, com ara la torticolis o la plagiocefàlia –aplanament d'una part de la zona occipital–. L'accés és lliure per a tots el pares amb nadons de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.