Salut

universitats

La UVic-UCC crea la càtedra de gestió de serveis de salut

Estarà dirigida per l'oncòleg i gran expert en aquest àmbit Joaquim Esperalba

La UVic-UCC amplia la seva oferta de càtedres i n'incorpora una sobre innovació i gestió en serveis de salut, dirigida pel doctor Joaquim Esperalba, metge oncòleg que ha dedicat els seus últims trenta anys a la gestió de serveis de salut en l'àmbit hospitalari. La nova càtedra vol impulsar la recerca sobre el model de gestió de salut i el model social a partir de dues línies de treball: els models de gestió integral dels serveis de salut i els estudis de cost-eficàcia per avaluar l'impacte de la gestió en els resultats.

La formació d'aquesta càtedra s'estructurarà en estudis de postgrau i mestratge, així com també en programes de desenvolupament professional especialitzat. Es tindrà en compte la interdisciplinarietat, la integració de serveis, l'apoderament de la ciutadania i la rendició de comptes, així com també una formació en valors, “amb una atenció especial als aspectes ètics de la presa de decisions i a la formació humanística”.

En l'àmbit de la transferència del coneixement, la càtedra prestarà un servei de consultoria d'empresa sobre aspectes organitzatius, de competitivitat i d'eficiència. I entre els serveis que oferirà la càtedra hi ha l'Escola de Salut de Ciutadans, que farà formació directa a la ciutadania en temes de salut, o indirecta mitjançant els seus mediadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.