Salut

Tanca a l'estiu per obres un dels dos ambulatoris de Gavà

Els pacients seran derivats al CAP Gavà, que mantindrà hores i proves diagnòstiques

El centre d'atenció primària (CAP) Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada tancarà les portes fins al 2 de setembre a causa de les obres de millora que s'executen des de dilluns a l'edifici. Durant el temps de tancament, els pacients seran derivats a l'altre centre d'atenció primària del municipi, el CAP Gavà, que assumirà tant les hores programades com les proves diagnòstiques. També es garantirà l'atenció domiciliària a les persones amb problemes de mobilitat. Durant l'agost el CAP Gavà obrirà matí i tarda i tindrà un reforç de professionals del CAP Fabrés i Anglada.

Les obres d'aquest centre consisteixen a millorar el sistema de climatització de la planta baixa, els magatzems, les consultes i els vestidors. També es millorarà la il·luminació del centre, l'enllumenat d'emergència i els detectors de fum. Tot plegat servirà per tenir més confort i estalvi energètic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.