Societat

Alliberen a Barcelona una dona segrestada en un pis que patia agressions sexuals

L’operació permet desarticular també una organització de tràdic de marihuana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han alliberat una dona, de 25 anys i d’origen brasiler, retinguda sota la seva voluntat en un pis de Barcelona que patia maltractaments i agressions sexuals per part dels seus raptors. En l’operació han detingut cinc homes, dos de nacionalitat italiana, dos d’espanyola i un d’holandesa, com a membres d’una organització criminal pels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. A dos dels detinguts, que han ingressat a presó, també se’ls imputen delictes de detenció il·legal, maltractaments i agressions sexuals.

La investigació es va iniciar el 27 de desembre quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia rebut un correu de l’Agència de Cooperació Internacional a través del consolat de Brasil segons el qual una dona havia enviat captures de pantalla des d’una tauleta electrònica per demanar ajuda ja que estava sent víctima d’un segrest, maltractaments i agressions sexuals.

La jove, de 25 anys, havia alertat de la seva situació a través d’una aplicació de missatgeria a una amiga que residia a Londres utilitzant una tableta de la seva parella sentimental aprofitant que no estava a casa i connectant-se a una xarxa wifi d’un hotel proper al domicili.

Quan la policia van entrar al pis per alliberar la dona, van observar que a l’interior del pis hi havia un cultiu il·legal de marihuana. Això va permetre fer els tràmits per tornar a entrar al pis i fer un escorcoll, en què van localitzar 209 esqueixos de marihuana, deu quilos de marihuana i dos d’haixix, 1.375 euros i material per a manipular i dosificar la substància. A més, entre la documentació hi van trobar indicis de l’existència d’una plantació de marihuana en una nau industrial ubicada a Montcada i Reixac. En aquesta nau van intervenir 1024 plantes de marihuana a més de 300 grams de marihuana preparats per a la seva distribució i material per al cultiu i manipulació. La nau tenia prop de 400 metres quadrats i s’hi estava fent defraudació del fluid elèctric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia